Didaur poliéster crepe lawon knit pakéan lawon blazer lawon

Katerangan pondok:

1000-2999mts ≥3000mts
$2.2/M $1,85/M


Rincian produk

Tag produk

Recycled polyester crepe fabric knit dress fabric blazer fabric (4)
Recycled polyester crepe fabric knit dress fabric blazer fabric (5)
Recycled polyester crepe fabric knit dress fabric blazer fabric (2)
Recycled polyester crepe fabric knit dress fabric blazer fabric (3)
Recycled polyester crepe fabric knit dress fabric blazer fabric (1)

Rincian lawon:

Artikel No.:SX-ZF9446Tipe suplai:Jieun-to-order
Ngaran lawon:lawon daur ulangJumlah benang:75D/36FDTY;75D/36FDTY;20DSP
Jenis lawon:NgarajutSampel MOQ:30m
Komposisi:64%Polyéster  Daur ulang33Polyéster  3% SpandexSampel leadtime:25 poé
beurat:210G/SQMMOQ bulk:1.000m per warna; 3.000m per pesenan
Lebar Cuttable:61”waktos kalungguhan bulk:45-50 dinten gumantung kana q'ty
Métode ngawarnaan:Sapotong dicelupNegara asal:Cina
rengse:biasa
pamakéan tungtung:Blazer, Top, pakéan, jsb.

Parameter produk:

Stabilitas dimensi pikeun ngumbah+/-5%Warna fastness keur cuci:Kelas 3-4
Nilai PH5.0-7.5Ketebalan warna pikeun ngagosok:Garing: 4  Basah:3
lalawanan Pilling:Kelas 4
Rekomendasi perawatan:Cuci mesin tiis kalawan warna kawas Siklus lembut Ngan pemutih non-klorin lamun diperlukeun

Cool beusi lamun diperlukeun

 

Bungkusan & Pangiriman:

Rincian bungkusan: parkir rolling

Palabuhan: Shanghai

Waktos prosés :

Kuantitas (Mét)1 - 500501 - 30003001 - 10000> 10000
Est. Waktos (dinten)455050Pikeun dirundingkeun

Ieu lawon rajutan ganda nganggo Repreve® Recycled Polyester. Urang ogé tiasa ngarobih kana Poliéster Daur Ulang ti panyadia sanés anu dipénta ku pembeli. Perusahaan kami ngagaduhan sertipikat GRS. Urang tiasa ngaluarkeun Sertipikat Dagang saatos barang dikirim upami anjeun peryogi. Kami ogé tiasa nawiskeun tag gantung Poliéster Daur Ulang upami persentase Poliéster Daur Ulang langkung ti 30% pikeun Poliéster Daur Ulang Repreve®, atanapi langkung ti 50% nganggo Poliéster Daur Ulang ti supplier sanés.

Beungeut crepe anu bertekstur siga kulit gajah, sedengkeun sisi tukangna mulus sareng datar. Ku kituna, éta tiasa dilapis gratis pikeun ngabantosan ngahémat biaya pésta sareng langkung nyaman dianggo. Kain ieu ngagaduhan régangan anu saé boh lungsin sareng weft, janten saé pikeun blazer, pakéan, bahkan pikeun pas ketat.

Urang tiasa ngalelep pikeun cocog sareng warna pembeli. Kami parantos ngalaman jalma-jalma anu nuturkeun sadaya pesenan dina pabrik pewarnaan sareng sadaya barang bakal dipariksa sapinuhna sateuacan kiriman. Kami gaduh lab tés sorangan pikeun tés dasar. Uji atanapi pamariksaan pihak katilu ogé tiasa diatur upami diperyogikeun.

Simkuring gaduh leuwih 14 taun pangalaman profésional salaku produsén rupa-rupa lawon maké awéwé. Kami gaduh tim panalungtikan sareng pamekaran anu kuat. Éta tiasa nganalisis kualitas anjeun dina waktosna sareng ngadamel petik, atanapi bahkan ngadamel desain atanapi panyesuaian kualitas saluyu sareng kabutuhan anjeun. Aya seueur supplier bahan baku di sabudeureun pabrik urang, anu caket dieu Keqiao, salah sahiji pusat tékstil di China. Pabrik kami ngan ukur jarak sajam ku karéta ekspres ti Shanghai. Éta pisan merenah pikeun nganjang ka kami. Urang nyadiakeun fabrics kualitas luhur pikeun loba pausahaan kawentar dunya. urutan sidang leutik bisa ditarima. Sampel gratis sayogi. harga kami lumrah tur tetep kualitas luhur pikeun unggal klien.

Hiji kasempetan pikeun urang, leuwih kamungkinan pikeun duanana urang.


  • saméméhna:
  • Teras:


  • saméméhna:
  • Teras:
  • produk patali

    Woven Twill fabric for fashion clothes Kain Twill anyaman pikeun baju fashion
    Fabric Manufacturing Woven Twill Fabric for clothing Pabrikan lawon anyaman lawon kepar pikeun pakéan
    Stripes Garment Stripe Combed Wool Polyester Blended Fabric Stripes Garment Stripe Combed Wol Poliéster Blended Fabric
    Poly plaid fabric knit fabric outwear fabric Poly plaid lawon knit lawon outwear lawon
    Polyester Rayon Textured woven fabric Poliéster Rayon Textured kain tenun
    Sustainable Jersey fabric tops fabric dress fabric Sustainable Jersey lawon tops lawon pakéan lawon
    TR Twill for pants and Blazer TR Twill pikeun calana jeung Blazer
    TR Twill for pants and Blazer TR Twill pikeun calana jeung Blazer
    Jersey fabric knit pants fabric tops fabric Jersey lawon knit calana lawon tops lawon
    Polyester Rayon Double twill fabric Poliéster Rayon Kain kepar ganda
    Ninggalkeun Pesen Anjeun