Taros Kami

Hangzhou Shangxiang Tekstil Co., Ltd.

Alamat

Zona Industri Kanshan, Xiaoshan, Hangzhou, Zhejiang, Cina, 311243

Surélék

Telepon

Penjualan: 0086-15869148645

Rojongan: +86-571-82758671

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm

Saptu, Minggu: Tutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Ninggalkeun Pesen Anjeun