Tentang Kami

Hangzhou Shangxiang Tekstil Co., Ltd.ieu kapanggih dina 2007, nu produsén lawon utamana digawé di ngamekarkeun, ngahasilkeun jeung ngajual fabrics garment. Pangadeg perusahaan Bapak Jimmy Zhou digawé salaku salesman salila kira 6 taun dina ngagiling dyeing, dimana anjeunna diajar kaahlian pasar jeung prosedur dyeing faric. Pamajikanna Rosie Chen gaduh tetempoan unik ngeunaan busana sareng kageulisan. Dina 2007, industri tekstil ieu booming lokal sarta Jimmy decied ngamimitian bisnis sorangan - Shangxiang Textile, babarengan jeung pamajikanana.

Pikeun sababaraha taun katukang, Shangxiang parantos nyambut damel pisan pikeun terus-terusan nyangking lawon busana warni ka dunya. Katekunan sareng kegigihan mangrupikeun inti tina étos kerja perusahaan.

erg

Pabrik anyaman hutang diri diwangun dina Méi, 2019, kalayan alat pemintalan sareng anyaman canggih, anu ningkatkeun kaunggulan hébat kami dina R&D, kontrol kualitas sareng layanan palanggan. Ngaliwatan leuwih ti 10 taun usaha kontinyu, parusahaan urang geus ngawangun hubungan bisnis alus kalawan sababaraha merek fashion internasional, kayaning Express, Banana Republic, Ann Talyor, New York & Company, Mango, Macy urang jsb.

Naon Urang Laksanakeun

bdf

Shangxiang Tekstil anu husus dina ngahasilkeun sagala jenis fabrics maké awéwé, kayaning TRSP duanana P / D jeung Y / D, Poli / Sp, Tencel, Linen-Tingali, Double ninun, Bengaline pikeun anyaman; Ponte Roma, Jersey, iga, leupas knit, Jacquard, Y / D Plaid pikeun knits. lawon nu bisa dipaké pikeun jaket awéwé, calana panjang, rok, jas, jas lombang jeung saterusna.

Salaku perusahaan anu tanggung jawab sosial, Shangxiang Textile ngembangkeun seueur waktos sareng usaha pikeun ngembangkeun séri lawon sustainable, sapertos poli daur ulang, BCI, Ecovero, Tencel, nilon daur ulang, jsb. nawarkeun konsumén urang esteemed langkung solusi dina fabrics sustainable.

Pikeun masa depan anu bakal datang, Shangxiang bakal terus kerja keras sareng inovatif pikeun nyiptakeun carita anyar.


Ninggalkeun Pesen Anjeun