• sx1
  • sx1
  • sx1

Profil Perusahaan

Hangzhou Shangxiang Textile Co., Ltd. kapanggih dina taun 2007, anu mangrupikeun produsén lawon utamina damel dina ngamekarkeun, ngahasilkeun sareng ngajual lawon pésta.

Pabrik tenun diwangun dina Méi, 2019, kalayan alat pemintalan sareng anyaman canggih, anu ningkatkeun kaunggulan hébat kami dina R&D, kontrol kualitas sareng layanan palanggan. Ngaliwatan leuwih ti 10 taun usaha kontinyu, parusahaan urang geus ngawangun hubungan bisnis alus kalawan sababaraha merek fashion internasional, kayaning Express, Banana Republic, Ann Talyor, New York & Company, Mango, Macy urang jsb.

Balanja Ku Kategori

Produk Kami

Urang Gawé Jeung

jty (8)
jty (8)
jty (8)
jty (8)
jty (8)
jty (8)
jty (8)
jty (8)
jty (8)
jty (8)
jty (8)
jty (8)
Ninggalkeun Pesen Anjeun