Gëzuar Krishtlindjet dhe Gëzuar Vitin e Ri

Sezoni i festave po vjen. Viti 2020 është i vështirë, por Krishtlindja po vjen si zakonisht. COVID-19 me siguri nuk mund ta ndalonte disponimin tonë të lumtur. Ndoshta nuk mund të bëjmë aheng të madh tani për sigurinë e të gjithëve. Ne ende po përpiqemi ta festojmë me miqtë tanë më të mirë ose anëtarët e familjes.

Jimmy dhe Rosie, themeluesi i kompanisë së Shangxiang Textile, përgatitën në mënyrë të shkëlqyeshme dhurata të këndshme për Krishtlindje për çdo staf në kompaninë tonë. Kjo ka qenë traditë e kompanisë tonë për vite me rradhë. Zyra jonë do të jetë e mbushur me dekorime të Krishtlindjeve edhe gjatë sezonit të festave. Jemi të lumtur që jemi ata që duhen dhe kujdesen.

Si furnizues i rrobave të modës, ju dëshirojmë të gjithë blerësve dhe klientëve të nderuar, si dhe anëtarëve të familjes së tyre a  Gëzuar Krishtlindjet dhe Gëzuar Vitin e Ri. Do të dëshironim në vitin 2021, gjithçka do të kthehej në normalitet dhe ne mund të zhvillonim pëlhura të modës më të rehatshme për klientët tanë.

svd


Koha e postimit: Dhjetor-23-2020