среќен Божиќ и Среќна Нова Година

Сезоната на празници доаѓа. Година 2020 година е тешка, но Божиќ доаѓа како и обично. КОВИД-19 сигурно не можеше да го запре нашето среќно расположение. Можеби не можеме да одржиме голема забава сега за безбедноста на сите. Сè уште се обидуваме да го прославиме со нашите најдобри пријатели или членови на семејството.

Jimими и Роузи, основач на компанијата Shangxiang Textile, извонредно подготвија убави новогодишни подароци за секој персонал во нашата компанија. Ова е традиција на нашата компанија со години. Нашата канцеларија ќе биде полна со новогодишни украси и за време на сезоната на празници. Среќни сме што сме тие што треба да се сакаат и да се грижат.

Како снабдувач на модни ткаенини, им посакуваме на сите ценети купувачи и клиенти, како и на членовите на нивното семејство  среќен Божиќ и Среќна Нова Година. Посакувајќи во 2021 година, сè ќе се врати во нормала и би можеле континуирано да развиваме поудобни модни ткаенини за нашите клиенти.

svd


Време на објавување: 23-декември 20-2020 година