• sx1
  • sx1
  • sx1

Профил на компанијата

Hangzhou Shangxiang Textile Co., Ltd. е пронајдена во 2007 година, која е производител на ткаенини главно работена во развој, производство и продажба на ткаенини за облека.

Фабриката за ткаење е изградена во мај, 2019 година, со напредна опрема за предење и ткаење, што ја подобрува нашата голема предност во истражувањето и развојот, контролата на квалитетот и услугата за клиентите. Преку повеќе од 10 години континуирани напори, нашата компанија изгради добри деловни односи со неколку меѓународни модни брендови, како што се Express, Banana Republic, Ann Talyor, New York & Company, Mango, Macy’s итн.

Купувајте по категорија

Нашите производи

Ние работиме со

jty (8)
jty (8)
jty (8)
jty (8)
jty (8)
jty (8)
jty (8)
jty (8)
jty (8)
jty (8)
jty (8)
jty (8)
Оставете ја вашата порака