Kain poliester krep daur ulang rajutan kain blazer kain

Katrangan singkat:

1000-2999mts ≥3000mts
$2.2/M $1.85/M


Detail Produk

Tag produk

Recycled polyester crepe fabric knit dress fabric blazer fabric (4)
Recycled polyester crepe fabric knit dress fabric blazer fabric (5)
Recycled polyester crepe fabric knit dress fabric blazer fabric (2)
Recycled polyester crepe fabric knit dress fabric blazer fabric (3)
Recycled polyester crepe fabric knit dress fabric blazer fabric (1)

Rincian kain:

Artikel No.:SX-ZF9446jinis sumber:Make-to-order
Jeneng kain:Kain daur ulangJumlah benang:75D/36FDTY;75D/36FDTY;20DSP
jinis kain:rajutanSampel MOQ:30m
Komposisi:64%Polyester  Daur-ulang33Polyester  3% SpandexSampel leadtime:25 dina
Bobot:210G/SQMMOQ akeh:1.000m saben werna; 3.000m saben pesenan
Cuttable Jembar:61”Wektu akeh:45-50 dina gumantung saka jumlah
Metode pewarnaan:Piece dicelupNegara Asal:Cina
Rampung:biasa
Panggunaan pungkasan:Blazer, Top, klambi, lsp.

Parameter produk:

Stabilitas dimensi kanggo ngumbah+/-5%Cepet warna kanggo ngumbah:Kelas 3-4
Nilai PH5.0-7.5Cepet warna kanggo gosok:Garing: 4  Us:3
Ketahanan pilling:kelas 4
Rekomendasi perawatan:Cuci mesin kadhemen nganggo werna kaya Siklus lembut Mung pemutih non-klorin yen perlu

Kelangan wesi yen perlu

 

Packaging & Delivery:

Rincian kemasan: parkir rolling

Pelabuhan: Shanghai

Lead Time :

Jumlah (Yards)1 - 500501 - 30003001 - 10000> 10000
Est. Wektu (dina)455050Kanggo rembugan

Iki minangka kain rajutan pindho nggunakake Repreve® Recycled Polyester. Kita uga bisa ngganti menyang Polyester Daur-ulang saka supplier liyane minangka saben request panuku. Perusahaan kita duwe sertifikat GRS. Kita bisa ngetokake Sertifikat Perdagangan sawise barang dikirim yen sampeyan butuh. Kita uga bisa nawakake tag gantung Poliester Daur Ulang yen persentase Poliester Daur Ulang luwih saka 30% kanggo Poliester Daur Ulang Repreve®, utawa luwih saka 50% nggunakake Poliester Daur Ulang saka supplier liyane.

Rai krep bertekstur katon kaya kulit gajah, nanging sisih mburi alus lan rata. Dadi, bisa uga ana lapisan gratis kanggo ngirit biaya sandhangan lan luwih nyaman kanggo nyandhang. Kain iki nduweni regangan sing apik kanggo lungsin lan pakan, dadi apik kanggo blazer, busana, sanajan kanggo nyenyet.

Kita bisa pewarna supaya cocog karo warna sing tuku. Kita wis ngalami wong ngetutake kabeh pesenan ing pabrik pewarna lan kabeh barang bakal dipriksa kanthi lengkap sadurunge dikirim. Kita duwe lab tes dhewe kanggo tes dhasar. Tes utawa inspeksi pihak katelu uga bisa diatur yen perlu.

Kita duwe pengalaman profesional luwih saka 14 taun minangka produsen macem-macem jinis kain busana wanita. Kita duwe tim riset lan pangembangan sing kuwat. Dheweke bisa nganalisa kualitas sampeyan kanthi tepat wektu lan nggawe kutipan, utawa malah nggawe desain utawa pangaturan kualitas miturut kabutuhan sampeyan. Ana akeh pemasok bahan mentah ing sekitar pabrik kita, yaiku Keqiao, salah sawijining pusat tekstil ing China. Pabrik kita mung siji jam kanthi sepur ekspres saka Shanghai. Iku banget trep kanggo mbayar riko kanggo kita. We nyuplai kain kualitas dhuwur kanggo akeh perusahaan misuwur donya. pesenan nyoba cilik bisa ditampa. Sampel gratis kasedhiya. Rega kita cukup lan njaga kualitas paling apik kanggo saben klien.

Siji Peluang kanggo kita, luwih akeh kemungkinan kanggo kita loro.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:
  • PRODUK RELATED

    Woven Twill fabric for fashion clothes Kain kepar tenunan kanggo sandhangan fashion
    Fabric Manufacturing Woven Twill Fabric for clothing Pabrikan Kain Kain Kepar Tenun kanggo sandhangan
    Stripes Garment Stripe Combed Wool Polyester Blended Fabric Stripes Garment Stripe Combed Wol Kain Poliester Campuran
    Poly plaid fabric knit fabric outwear fabric Kain poli kotak-kotak kain rajutan kain outwear
    Polyester Rayon Textured woven fabric Kain tenun polyester rayon bertekstur
    Sustainable Jersey fabric tops fabric dress fabric Sustainable Jersey kain ndhuwur kain gaun kain
    TR Twill for pants and Blazer TR Twill kanggo celonone lan Blazer
    TR Twill for pants and Blazer TR Twill kanggo celonone lan Blazer
    Jersey fabric knit pants fabric tops fabric Kain katun rajut kaos atasan kain jersey
    Polyester Rayon Double twill fabric Kain polyester rayon dobel kepar
    Ninggalake Pesen Panjenengan