Hubungi Kita

Hangzhou Shangxiang Textile Co.,Ltd.

alamat

Kanshan Industrial Zone, Xiaoshan, Hangzhou, Zhejiang, China, 311243

Telpon

Sales: 0086-15869148645

Dhukungan: + 86-571-82758671

jam

Senin-Jumat: 9 am nganti 6 sore

Setu, Minggu: Tutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Ninggalake Pesen Panjenengan