• banner-3
  • sx1
  • sx22
  • sx33

Profil Perusahaan

Hangzhou Shangxiang Textile Co., Ltd. ditemokake ing taun 2007, yaiku pabrikan kain utamane nyambut gawe, ngasilake lan adol kain klambi.

Pabrik tenun dibangun ing Mei, 2019, kanthi peralatan Spinning lan Tenun canggih, sing nambah kauntungan gedhe ing R&D, kontrol kualitas lan layanan pelanggan. Liwat luwih saka 10 taun upaya terus-terusan, perusahaan kami wis nggawe hubungan bisnis sing apik karo sawetara merek mode internasional, kayata Express, Republic Banana, Ann Talyor, New York & Company, Mango, Macy, lsp.

Toko Miturut Kategori

Produk Kita

Kita Bisa Nganggo

jty (8)
jty (11)
jty (9)
jty (2)
jty (10)
jty (3)
jty (13)
jty (7)
jty (6)
jty (4)
jty (1)
jty (12)