• sx1
  • sx1
  • sx1

Profil Perusahaan

Hangzhou Shangxiang Textile Co., Ltd. ditemokake ing taun 2007, yaiku produsen kain utamane makarya ing ngembangake, ngasilake lan adol kain rasukan.

Pabrik tenun dibangun ing Mei 2019, kanthi peralatan pemintalan lan tenun canggih, sing nambah keuntungan gedhe ing R&D, kontrol kualitas lan layanan pelanggan. Liwat luwih saka 10 taun upaya terus-terusan, perusahaan kita wis mbangun hubungan bisnis sing apik karo sawetara merek fashion internasional, kayata Express, Banana Republic, Ann Talyor, New York & Company, Mango, Macy's etc.

Toko Miturut Kategori

Produk Kita

We Work With

jty (8)
jty (8)
jty (8)
jty (8)
jty (8)
jty (8)
jty (8)
jty (8)
jty (8)
jty (8)
jty (8)
jty (8)
Ninggalake Pesen Panjenengan